Valmennukset

Seura järjestää tasokkaita este- ja kouluvalmennuksia ympäri vuoden.

Estevalmennukset

Valmentaja: ratsastuksen ohjaaja, kv-tason kilparatsastaja Mikko Mäentausta.

Valmennuksia noin kerran kuukaudessa syys- ja talvikaudella. Yleensä 2 päivää kerrallaan (pe-la).

Ensimmäisenä päivänä on kahden ratsukon ryhmät ja valmennuksen kesto on 1 h. Mikäli ei mene tasan valmennuksen kesto on yhdelle ratsukolle 45 min.
Toisena päivänä ryhmässä olevien kesken max 10 cm tasoero.Valmennuksen kesto riippuu ratsukoitten määrästä seuraavasti: 1 ratsukko 30 min, 2 ratsukkoa 45 min, 3 ratsukkoa 1 h ja 4 ratsukkoa 1 h 15 min.

Kisakaudella valmennuksia harvemmin. Mutta valmennettava voi lähettää kuvatun kisaratansa Mikolle, ja saa palautteen.

Mikon valmennukset kevät 2021

MAALISKUU 13. – 14.3
HUHTIKUU 26.4

Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMISET MERJALLE puhelimitse puh. 044-4842625 tai tekstiviestillä VIIMEISTÄÄN 2 VIIKKOA ENNEN valmennusta. Saatuasi vahvistuksen, että sinulle on paikka valmennuksessa, valmennus maksetaan MT-Teamin tilille FI79 4710 1020 0748 12 (viitteeksi ratsukon nimi ja maininta Mikon valmennus), viimeistään 1 vko ennen valmennusta, jotta saisit valmennusaikataulun ajoissa. KIITOS. Mikäli haluat valmennuksesta kuitin tuo sellainen mukanasi. Mikko kuittaa sen maksetuksi. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat paikkasi valmennuksessa ja autat meitä pitämään ryhmät mahdollisimman samoina valmennuksesta toiseen sekä aikataulut saadaan tehtyä ajoissa.

Valmennuksiin etusija ratsukoilla, jotka osallistuvat molempina päivinä. Yksittäiselle tunnille osallistuvat pääsevät mukaan pääsääntöisesti vain perjantaina, koska tehtävät on suunniteltu siten että perjantain tehtävät valmistelevat lauantain tehtäviin.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 1 viikko ennen valmennusta, jolloin paikka voidaan antaa jonossa oleville ja valmennusmaksun voi siirtää seuraavalle kerralle. Myöhemmin tulleista peruutuksista ei maksuja palauteta tai siirretä seuraavaan kertaan muutoin kuin siinä tapauksessa että peruutuspaikat on saatu täytettyä eikä seuralle jää siten tappiota valmennuksista. Tai valmennettava toimittaa välittömästi ratsun tai ratsastajan osalta lääkärinlausunnon.

Karsinapaikat ja majoitus

Hevosten/ponien karsinapaikat varataan talliyrittäjä Laura Kaihilahdelta puh. 040 745 8876 ja ratsastajien majoitus varataan Merjalta. TEE VARAUKSET AJOISSA. Muistathan että karsina tulee siivota pois lähtiessäsi ja huolehdithan että majoitusmaksut tulevat maksettua. Varaathan käteismaksun majoituksen maksamista varten! Mikäli maksuja ei makseta käteisellä valmennuksessa, niin laskuttamisesta peritään erillinen laskutuslisä.

Hinnat 1.1.2018 alkaen

Maksut ovat hevoskohtaisia:
SEURAN JÄSENET: 90€ (45€ + 45€) 
EI JÄSENET: 100€ (50€ + 50€)
Mikäli kurssilla on tilaa, voi osallistua myös vain yhtenä päivänä, jolloin hinta 45€ jäsenille / 50€ ei jäsenille.

Kouluvalmennukset

Seura järjestää myös kouluvalmennuksia, ilmoitamme niistä netti- ja / facebook-sivuillamme.

Tervetuloa valmentautumaan ja seuraamaan valmennuksia lämmitetystä kahviostamme!

 

Yleisöllä on mahdollisuus tulla seuraamaan koulu- ja estevalmennuksia. Muista että taitolajeissa 30 % oppii katsomalla oikeita asioita ja 70% on omaa työtä.