Joukkuekilpailuissa yhdessä ratsastaminen, tsemppaaminen ja seuralaisten kannustus on mahtava kokemus. Suomen Ratsastajainliiton teema tälle vuodelle on ”Yhdessä” ja sen teeman mukaan lähdemme jo näin alkuvuodesta suunnittelemaan ja treenaamaan yhdessä kohti aluejoukkuemestaruuksia!

Ratsastusseura MT-Team kokoaa tänäkin vuonna joukkueet aluejoukkumestaruuksiin ja on päättänyt tukea sinne tähtääviä ratsukoita. Joukkueiden valmentajiksi on lupautunut estepuolelle Kari Nevala ja koulupuolelle Satu Saarikumpu. Valmentajat valmentavat joukkueita 2-3 kertaa ennen joukkuekilpailua ja ovat joukkueen apuna ja tukena kilpailuissa. Valmennukset ovat Koskella Merjan Tallilla (With Horses), Del-Horses tallilla tai Chevalux-tallilla.

Aluejoukkuemestaruuksissa ratsastetaan esteillä tasolla 100-110cm ja kouluratsastuksessa tasolla he B (ponit ja lapsiratsastajat) ja he A (juniorit, nuoret ja seniorit). Alueiden joukkueiden välinen estemestaruus ratkotaan Salossa (SRC 5.-7.7) ja koulumestaruus Paimiossa (PaRa 31.8).

MT-Team tukee valmennuksiin osallistuvia aluejoukkuekilpailuihin tähtääviä ratsukoita n. 10€/ valmennus osallistujamäärästä riippuen. Ilmoita kiinnostuksesi joukkueeseen sähköpostilla mt-team(at)luukku.com tai MT-Teamin facebooksivun kautta viestillä .